Facem antreprenoriatul mai ușor

StartCo
StartCoContabili acreditați CECCAR
StartCoSatisfacție garantată sau banii înapoi
StartCoIntegrat cu e-Factura
Parteneri
CertsignLibraLibraAvanpost Radio Guerrilla
StartCo
Suport dedicat

Povestea nostră

Începe în 2018, când entuziasmul de a începe o afacere ne-a condus direct în labirintul birocrației românești. Procesul de înregistrare a unei firme s-a dovedit a fi o adevărată aventură, cu mult timp pierdut, drumuri repetate la Registrul Comerțului și interacțiuni demotivante cu sistemul.

Din această experiență frustrantă, s-a născut o întrebare simplă, dar profundă: "Ce-ar fi dacă am putea să simplificăm totul?"

StartCo este răspunsul nostru la această întrebare. Încă de la început, am vrut să creăm un spațiu unde antreprenorii să poată naviga prin procesul de înființare și gestionare a unei afaceri fără să se împiedice de birocrație.

2018

Anul în care s-a lansat StartCo

50.000+

Clienti

500+

Recenzii

30+

Angajati & Colaboratori

Misiunea StartCo

Să scoatem birocrația din antreprenoriat.

Valorile noastre

🥇 Clientul pe primul loc

centrul universului StartCo este clientul. Fiecare decizie pe care o luăm se bazează pe cum putem răspunde mai bine la nevoile și dorințele lor.

👩🏻‍💻 Suport Uman

tehnologia ne ajută să fim eficienți, dar fără suport și îndrumare personalizată, nu am înțelege cum și de ce funcționează lucrurile.

🛠️ Simplificăm și automatizăm

căutăm mereu modalități de a face viața antreprenorilor mai ușoară, eliminând pasi inutili și eficientizând procesele..

🌱 Cultura organizațională

ne străduim să creăm un mediu de lucru unde fiecare să se simtă apreciat și motivat să contribuie la succesul comun.

Echipa StartCo

Suntem mândri să spunem că totul la StartCo a fost construit intern de către o echipă mică, dar pasionată. Fără investiții externe, dar cu multă dedicație și muncă, am reușit să dezvoltăm o platformă care astăzi susține peste 15.000 de antreprenori și freelanceri. Din 2022, am extins oferta noastră cu servicii de contabilitate, recunoscute și acreditate de CECCAR.

Mai mult decât o platformă digitală, vrem să fim un partener de încredere pentru fiecare antreprenor care visează să transforme o idee într-o afacere de succes. Când vrei să începi o afacere, te așteptăm și pe tine la StartCo!

Echipa StartCo

👋 Ăștia suntem noi (aproape toți)

🚀 Peste 20.000 de antreprenori și-au pornit afacerea cu StartCo

“Experiența cu StartCo a fost extrem de plăcută. Totul s-a desfășurat rapid, cu minimum de efort și exclusiv digital. Suportul a fost excelent, oamenii amabili, iar informațiile au fost prompte și la obiect. Interfața este ușor de utilizat, iar întregul proces decurge fără probleme. StartCo m-a ajutat să economisesc timp și să evit nervii, ceea ce pentru mine înseamnă enorm. Mulțumesc pentru ajutor!”

Sorina Spinu
Sorina Spinu

“O experiență completă, 10/10, fără nici măcar o problemă în cursul unui an de colaborare.”

Levi Elekes
Levi Elekes

“Brilliant, efficient and streamlined process for opening up a company. Highly recommend their services and the client also benefits from the kindest and most helpful staff”

Tudor N. Pană
Tudor N. Pană

“Startco is a seamless platform to start your business in Romania. The team is professional, supportive, helpful, and friendly, and has great communication skills. They even made a very quick change to their platform to make my application go fast and easy. I didn't care about any headache in the process of starting my SRL. They made sure to handle everything and even support after the establishment of the SRL. Dacã vorbești română sau engleză, echipa StartCo poate ajuta cât mai mult! Foarte recomandat dacã vrei un proces ușor care merită fiecare ban! ”

Fadi Nasr
Fadi Nasr
Întrebări Frecvente
Transformă-ți ideea într-o afacere cu Startco

Simplu. Rapid. Digital

Pornește-ți Afacerea